SLEEPSLANG

Sleepslang bemesting is één van de veel gebruikte technieken op gebied van het uitrijden van drijfmest in de agrarische sector. Bij De Compagnie hebben we diverse sleepslangsets voor het uitrijden van uw mest.

MODERNE TECHNIEKEN VOOR SPECIALISTISCH WERK

MODERNE TECHNIEKEN VOOR SPECIALISTISCH WERK

Binnen ons sleepslang pakket hebben we diverse producten van het merk Schouten. Robuuste, duurzame, kwaliteitsmachines, allemaal uitgerust met de nieuwste technieken om hiermee te voldoen aan de Nederlandse uitrij regelgeving voor drijfmest.

GRASLAND

BEMESTER

Laaggewicht 12 meter bemester met schijfkouters.

GRASLAND

BEMESTER

Laaggewicht 12 meter bemester met schijfkouters.

BOUWLAND

BEMESTER

Laaggewicht 9 meter bemester met schijfeg.

POMPUNIT

Schouten Gigant G400-15, lage toeren motorpompunit

POMPUNIT

Schouten Orcan PU300, Pompunit

TRANSPORT

Uitrijden op andere locaties d.m.v. mesttransport

SCHOUTEN SPC1230

De Spider Combi-line graslandbemester met werkbreedte van 12 mtr. heeft een extreem laag eigen gewicht waardoor er in bijna alle omstandigheden bemest kan worden. In combinatie met de cobra fronttank is er tijdens het draaien op de kopakker ook een continue meststroom aanwezig. Hierdoor wordt aanzienlijk tijd bespaart tijdens het afsluiten op de kopakkers.

SCHOUTEN MOTORPOMPUNIT

Een stationaire motorpomp unit waarbij we ook een concentraat kunnen toevoegen. De unit is volledig op afstand bedienbaar door de sleepslang chauffeur in het veld. Deze unit is ideaal voor de krappe plekken, doormiddel van een zelfrijdend systeem sturen wij de unit in iedere krappe hoek. De Schouten Gigant is uitgerust met een 400PK Stage V. Aan boord hebben we een 25m³ compressor voor het reinigen van de transportslang.

BEELDMATERIAAL